FAQ

FAQ

Most frequent questions and answers

Sticky Sweater Gothenburg är grundat och drivs av aktiebolaget Sticky Sweater Gothenburg AB. (org.nr 559105-6378).

Adress: C/o Dejan Gaspar, Sticky Sweater Gothenburg, Ahrenbergsgatan 4C, 41673, Göteborg

Sticky Sweater erbjuder idag öppet köp upp till 14 dagar på samtliga produkter. Du får pengarna tillbaka så fort Sticky Sweater har mottagit returen. Kom ihåg att varan måste skickas tillbaka i samma skick som du köpte den.

Sticky Sweater erbjuder idag bytesrätt för endast stickade tröjor (se här), resterande produkter tillverkas on-demand och går därmed inte att byta. Bytesrätten gäller 14 dagar från genomfört köpt. 

Ja, Covid-19 har en betydande påverkan på transportsektorn runtom i världen. Sticky Sweater drabbas av detta och våra leveranser till kunderna tar längre tid än vanligt.

Leveranstiderna är för tillfälligt uppe i 2 – 3 veckor (maj 2020). 

Hur snabbt du får ditt paket beror på vilken vara du beställt, lagerstatus samt var varav finns.

Kom ihåg att du alltid har möjlighet att spåra din beställning. Skicka bara iväg ett mejl till vår kundsupport med begäran om spårningsnummer!

Sticky Sweater står för returfrakt. Dock tar vi ut en returavgift från totalsumman som kommer betalas tillbaka till dig. Denna returavgift är på 59 SEK.

Du har rätt att ångra ditt köp mot giltigt kvitto inom 14 kalenderdagar efter att du mottagit dina varor. Produkten måste returneras i säljbart skick i originalförpackning och med alla hangtags. Alla returnerade varor skickas tillbaka tillsammans med ordernummer och kontaktuppgifter till vårt lager. Oidentifierade objekt som returneras kan nekas återbetalning. Returer som är skadade, smutsiga, tvättade eller slitna godtas ej.

Om du vill returnera en vara ska du kontakta Sticky Sweater snarast (klicka här!) genom vårt kontaktformulär. Sticky Sweater kommer därefter att mejla dig en sändnings id för DHL. Du kan därefter ta med ditt paket (i sitt original emballage eller nytt emballage) och sändnings id till närmaste DHL ombud. För ombudet kan du uppge sändnings id samt ge paketet. Du kommer få ett kvitto av ombudet.

Sticky Sweater står för returfrakt. Dock tar vi ut en returavgift från totalsumman som kommer betalas tillbaka till dig. Denna returavgift är på 59 SEK.

Skicka tillbaka dina varor till denna adress:
Sticky Sweater Gothenburg AB, Ahrenbergsgatan 4C, 416 73, Göteborg.

Så fort Sticky Sweater mottagit varan (i säljbart skick) kommer återbetalningen aktiveras.

Sticky Sweater Gothenburg AB kommer att behandla ditt namn, adress, personnummer, mobil- och telefonnummer och din e-postadress, uppgifter om dina köp. Sticky Sweater Gothenburg AB kommer att behandla ditt personnummer för de fall att du väljer att använda detta för att hämta dina adressuppgifter. Den rättsliga grunden för Sticky Sweater Gothenburg AB behandling av dina personuppgifter är att den är nödvändig för att fullgöra ett avtal eller för att vidta åtgärder innan ett sådant avtal ingås. Med undantag av ditt personnummer kommer Sticky Sweater Gothenburg AB även att behandla ovan personuppgifter i syfte att kunna sköta din eventuella begäran om användning av ångerrätt, garanti, reklamation eller försäkring. Den rättsliga grunden för Sticky Sweater Gothenburg AB behandling i denna del är att den är nödvändig för att fullgöra avtalet med dig. Personuppgiftsbehandling i förhållande till ångerrätt och reklamation sker även mot bakgrund av den rättsliga grunden att den är nödvändig för att fullgöra rättsliga förpliktelser som åvilar Sticky Sweater Gothenburg AB.

Du har rätt att, utan kostnad, skriftligen begära att få information om vilka personuppgifter vi har registrerat om dig. Du kan även när som helst begära rättelser av felaktiga uppgifter. Du kan också ha rätt att be oss radera eller begränsa de personuppgifter vi har om dig och att vi ger dig en kopia av dessa personuppgifter (s.k. dataportabilitet).

Om du inte har grund för din begäran eller din begäran är orimlig, t.ex. om du begär utdrag eller radering ofta och med korta intervaller, får vi antingen vägra att gå din begäran tillmötes, eller ta ut en avgift som täcker de administrativa kostnader din begäran medför. Din begäran skickar du till oss på våra kontaktuppgifter nedan.

Du kan när som helst invända mot att dina personuppgifter behandlas för direktmarknadsföring och/eller profilering. Om du inte vill att vi behandlar dina personuppgifter för detta/dessa ändamål ber vi dig att mejla till oss på sticky@stickysweater.se. Vi kommer då att upphöra med behandling av dina personuppgifter för detta/dessa ändamål samt ta bort uppgifterna förutsatt att vi inte behöver fortsätta behandla dem för något annat ändamål i enlighet med denna personuppgiftspolicy.

Du kan när som helst, helt eller delvis, återkalla ditt samtycke om behandling av personuppgifter genom att kontakta oss på våra kontaktuppgifter ovan. Om du återkallar ditt samtycke, ber vi dig notera att detta inte påverkar lagligheten av den behandling som tidigare skett på grund av samtycket innan detta återkallades. Sticky Sweater Gothenburg AB kan även under vissa omständigheter ha en annan rättslig grund för behandlingen av dina personuppgifter, varför vi kan ha en rätt att fortsätta behandlingen.

Sticky Sweater kan skicka produkter till alla delar av världen. En extra fraktkostnad tillkommer som kunden får stå för. Vänligen ta kontakt med oss för mer information.

Absolut! Vänligen kontakta oss i frågor gällande återförsäljare.

Enkelt!

Klicka på följande länk vilket kommer ta dig till vår spårningssida. Där skiver du in ditt spårningsnummer och följer din order.

Spårningsnummer mejlas ut på begäran av kund.